M2.How to for get you Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M3.Lit me up like summer Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M4.Brave Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M5.Take you away Lyrics: Julia Takada Compose: Julia Takada, Ryuju Tanoue Bass: toyo Produce: Ryuju Tanoue Mix Engineer: Ryuju Tanoue Mastering Engineer: Kota Matsukawa
M6.Beace Kiss Lyrics & Compose: Julia Takada
M7.Catch me when I fall Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M8. HOSHIKUZU Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M9.Can we do it again? Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Ryuju Tanoue
M10.Reverie Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Guitar: Kazuho Otsuka Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
M11.Interlude Compose: Ryuju Tanoue
M12.Ending Lyrics :Julia Takada Compose : Julia Takada, Ryuju Tanoue Produce : Ryuju Tanoue Mix Engineer : Ryuju Tanoue Mastering: Kota Matsukawa
Artwork:Kuri
曲目:
01. Introduction.m4a
02. How to forget you.m4a
03. Lit me up like summer.m4a
04. Brave.m4a
05. Take you away.m4a
06. Beach Kiss.m4a
07. Catch me when I fall.m4a
08. HOSHIKUZU.m4a
09. Can we do it again_.m4a
10. Reverie.m4a